Paulus Vis

Het andere geluid van de blokfluit

Alle cd's zijn bij mij te bestellen.

Interesse?

Voor meer informatie of directe bestelling kunt u mij een mailtje sturen, met vermelding van de gewenste cd of cd's, naar:
woodwind@zonnet.nl 

Meteen bellen naar: 06 - 11 06 50 26 kan ook.

Mail mij, bel mij of maak gebruik van het contactformulier, met daarbij de vermelding: bestellen cd's.

Aurora Borealis

De muziek van Gamma is door haar eenvoud van een wonderbaarlijke schoonheíd.

Elke compositie op deze CD van het trio kenmerkt zich door een gave uitvoering die voor de ware muziekliefhebber nog meer inhoud krijgt als híj of zij weet dat elk lied van Gamma oorspronkelijk is, dus door de groep zelf gecomponeerd.

Het was dan ook een bijzonder verheugend bericht dat de NCRV juist van deze muziek gebruik heeft gemaakt voor de televisieserie "Eskimo’s, mensen van het hoge Noorden".

Een serie welke tot stand is gekomen mede dankzij de medewerking van H.K.H. Prinses Margriet en Mr. Pieter van Vollenhoven. 

Deze drie-mans formatie bestond uit: Jos Boon, gítaar - Wíllem Swikker, piano en Paulus Vis blokfluit. Bovendien bespelen de heren o.a. nog de basgítaar, saxofoon en klarinet. 

Zij voltooiden allen hun opleiding aan het conservatorium.

 


Deze tweede CD van "Gamma" werd in 1989 uitgebracht in België (Dureco).
Alle leden van de groep kwamen uit de Jazz en Fusion wereld te weten: Erwin Hoorweg toetsen, Martin ZandScholten bas, Jos Bussing gitaar, Marcel Zoontjes percussie en Paulus Vis blokfluiten en sopraansax.
Middels deze CD volgden vele optredens, zo ook op  radio en televisie van de Nederlandse publieke omroep maar ook in Vlaanderen bij de VRT, het programma "De Zevende Dag".
De compositie "Walking", is verschillende jaren gebruikt als openingsnummer van het programma: "Radio Vlaanderen Internationaal" (Wereldomroep).

Het begrip "Contrast", heeft zowel betrekking op de composities van deze CD alsmede een muzikale reactie op het eerste album (LP) "Aurora Borealis".
Dit album is inmiddels ook op CD verkrijgbaar. 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over deze cd is te vinden onder de aparte kop:
Walking in Silence. Klik op de tekst links en u wordt meteen naar de juiste pagina gebracht.